Joanne van der Stad - Amsterdam zuid

Na 12,5 jaar mijn hondenvriend moeten laten inslapen. Daarna meteen naar locatie Amsterdam zuid gebracht waar er een aparte kamer mooi was ingericht. We werden goed ontvangen en kregen alle tijd om afscheid te kunnen nemen. Niks was opdringerig en het was voor mijn gevoel geen fabriek. Na een paar dagen het as op mogen halen ook toen werd er niet gehaast gehandeld. Er is met respect omgegaan met mijn hondenvriend en ons. Ik wil jullie daarbij zeker bedanken

woensdag 05 mei 2021 17:16
Saskia

Na 13 jaar mijn lieve bullekind moeten laten gaan wat een verdriet 

Vandaag kon ik hem bij jullie ophalen wat zag ik er tegen op 

Maar wat was dat bijzonder mooi 

Heel mooi gedaan 

Met een goed gevoel naar huis 

Super bedankt 

donderdag 25 februari 2021 18:18
Rebecca Tromp - Zaanstad

Zeker aan te raden! Er wordt echt met respect omgegaan met de overleden diertjes door het personeel. zo ook ons hondje boomer. De kamer waar ons hondje lag, zag er warm en sfeervol/huiselijk uit. Je krijgt alle tijd en rust om op je eigen manier afscheid te nemen van je geliefde huisdier. Complimenten voor Heini en Monique! ?

woensdag 03 februari 2021 21:03
Sylvia en Erik

Donderdag 28 januari hebben wij ons hondenkind moeten laten inslapen.Wij hebben onze Bikkel bij jullie gebracht en zijn daar super lief ontvangen.We konden op ons gemak afscheid nemen.We kregen alle tijd die we nodig hadden.Vandaag konden we onze Bikkel ophalen. Bij binnenkomst stond Bikkel in een mooi altaartje. Wederom weer liefdevol ontvangen,jullie voelen aan wat een baasje nodig heeft. Bedankt voor de goede zorgen. 

zondag 31 januari 2021 11:43
Michel - Zaandijk

Afgelopen woensdag mijn lieve kat Killer helaas moeten laten inslapen na 14 jaar. Hierna heb ik hem zelf naar het dierencrematorium gebracht. Hier werd ik warm ontvangen en kon ik rustig afscheid nemen. Hierbij een urn gekozen. Vrijdag middag werd ik gebeld dat ik Killer kon ophalen. Hij stond in een mooie kast met kaarsjes erbij en een flesje met een plukje haar. Hij is nu thuis en dat voelt fijn voor het verwerken van het verdriet. Mijn grote complimenten voor alles hoe jullie het gedaan hebben. Jullie hebben een goed hart voor dieren. 

vrijdag 29 januari 2021 18:05
Fam.van Doleweerd - Wormer

Met veel verdriet na 8 jaar afscheid moeten nemen van onze lieve Luna.

We hebben veelsteun gehad op de manier waarop de crematie en verzorging van de urn voor ons geregeld is.

Hiervoor onze dank.

vrijdag 11 december 2020 08:40
Gerda en Ger-Wormer. - Wormer

Maandagmiddag is op 7 december ons kleine meisje ingeslapen.Luna was maar 8 jaar oud en ons verdriet oneindig.

Maar wat is ze mooi behandeld in jullie dierencrematorium.Toen we haar ophaalden en zagen hoe prachtig uitzag in het altaartje,dat was zo vreselijk lief en troostend.Al was ik zo blij om haar weer vast te houden,al was het in een urn.We zijn zo hartelijk ontvangen wat we nog nooit hadden meegemaakt.En daarvoor wil ik u heel erg bedanken.

Ze heeft nu haar altaartje samen met haar zusje,en ze zijn thuis.

Heel erg bedankt voor alles!!

Gerda en Ger.

donderdag 10 december 2020 21:25
Celeste - Amsterdam

Op donderdag 5 september hebben wij onze lieve hond Duchess moeten laten inslapen. Het waren 14 mooie jaren met ons meissie. 
Bij het dierencrematorium werden we vriendelijk ontvangen en lieten ze ons in alle rust nog afscheid nemen van onze Duchess. 
Na een week kregen we een kaartje in de bus met de datum dat ze gecremeerd was en heel veel sterkte gewenst. 

Heel erg bedankt voor alles!! 

MVG,

Roel, Celeste en natuurlijk ook van Duchess.

dinsdag 10 november 2020 19:55
Fam. Lobbrecht - Amsterdam

Het verlies van een huisdier valt ontzettend zwaar, maar het volwaardig afscheid kunnen nemen, op een zeer respectvolle manier, is iets wat je achteraf heel erg kunt waarderen ??️

We konden op ons gemak afscheid nemen van Kiara, en wat ben ik dankbaar daarvoor. De ruimte waar we haar mochten neerleggen was netjes verzorgd, en ook bij het ophalen van de urn was alles aangenaam (naar omstandigheden). Dan heb ik het niet eens over de service (optionele diensten/producten) gehad: echt heel erg goed. 

Heel erg bedankt. 

Chantal

maandag 02 november 2020 19:33
Wilma en Adrie - Haarlem

Zaterdag 12 september hebben wij onze prachtige kat Ziggy laten inslapen. Gelukkig konden we bij Dierencrematorium Zaanstad op zondag terecht. We werden door Reni ontvangen, hij legde alles goed uit en liet ons vervolgens in alle rust van Ziggy afscheid nemen in een mooie kamer. Geen haast, heel respectvol, met een kopje koffie erbij. Daarna kregen we nog een rondleiding door het bedrijf. We wilden graag dat Ziggy niet dezelfde dag werd gecremeerd, dat was geen probleem. Halverwege de week kregen we een lief kaartje in de brievenbus dat Ziggy was gecremeerd. Zaterdag zijn we Ziggy gaan ophalen. Omdat jaren geleden de as van onze eerste poes in een lelijk metalen blikje was gedaan (bij een ander dierencrematorium), wilden we die as nu ook in net zo’n mooi blikje als Ziggy hebben. Dat was voor Monique geen probleem en we kregen dat blikje gewoon gratis mee. Net als een aantal hartjes aan een lintje, voor het geval we zouden uitschieten bij het schrijven van Ziggy’s naam. Al met al was het een heel fijne ervaring bij dit bijzonder gastvrije dierencrematorium!

woensdag 07 oktober 2020 09:16
Yvonne de Boer

Op 22 augustus 2020 heb ik tot mijn grote verdriet, mijn lieve Djo Djo moeten laten inslapen op de leeftijd van 6 jaar. Ik heb Djo samen met mijn broer naar dierencrematorium Zaanstad gebracht. Bij binnenkomst door Monique opgevangen en zij heeft ons heel fijn geholpen. In alle rust konden we afscheid nemen van Djo. Ook toen we de as kwamen ophalen, deed de warmte, vriendelijkheid en het medeleven van Monique, veel goed.

Enorm bedankt voor het mooie afscheid van Djo Djo.

maandag 07 september 2020 12:13
Hennie Zant - Wormerveer

Helaas afscheid moeten nemen van onze kat Pudding....en zojuist de urn opgehaald . Niets dan lof voor dit bedrijf zo warm en vriendelijk ontvangen. Ik hoop hier voorlopig geen gebruik meer van te maken maar mocht het zo zijn is de keuze niet moeilijk. 
Bedankt !

woensdag 26 augustus 2020 14:43
Fam. Mellema - IJmuiden.

Lieve Monique, 

Na bijna 14 jaar hebben wij afscheid genomen op 22 augustus 2020 van onze geweldige Golden Retriever Daisy. 

Wij willen Monique op deze manier ook ontzettend bedanken voor haar medeleven en geduld. 

Je bent een fijn persoon in zo'n moeilijke periode. 

Nogmaals bedankt voor alles. 

xxx Bauke, Danielle, Steffie & Michelle Mellema

 

zaterdag 22 augustus 2020 20:23
Fam Westra - Purmerend

Al vaker namen we afscheid, maar we wisten niet dat het ook zo respectvol kon, met zoveel aandacht, geduld en empathie.

Het was geen enkel probleem om op zondag langs te komen. In een sfeervol ingerichte kamer kregen we alle tijd en ruimte om op onze manier afscheid te nemen van onze grote lieverd van 17 en een half jaar en hem nu echt definitief los te laten........

Op dinsdag konden we hem alweer ophalen en ook dat was zo mooi verzorgd; het urntje stond in een mooie hoekkast, omgeven door kaarsjes..... We voelden ons zo begrepen.....

Wat fijn dat er mensen zijn die hun taak zo serieus opvatten en op een mooie manier oog hebben voor de kleine dingen, die zo ontzettend belangrijk zijn.

In de emotie heb ik jullie namen niet opgenomen, maar dank jullie wel !

 

zondag 28 juni 2020 11:15
Fam sperling - Zaandam

Vorige week hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze 14 jarige Charo?.

Wij hebben Samen met ons gezin, gekozen om Charo te laten cremeren bij dierencrematorium Zaanstad, en in een urn ⚱️ bij ons thuis te hebben. Afgelopen donderdag hebben we de urn uitgezocht en charo mee naar huis genomen.

De service de gastvrijheid en het medeleven en respect voor ons maar ook voor charo, was fantastisch. We zijn heel erg tevreden over dit crematorium voor dieren. Afgelopen zaterdag kregen we een kaart van ze, 1 woord geweldige fijne mensen met een hart voor (overleden) dieren en het gezin waar het dier bij hoorde.

heel erg bedankt voor al jullie steun?? liefs familie Sperling 

maandag 22 juni 2020 06:50
Andrea Hovemann - Amstelveen

Hoi lieve mensen 

wij hebben op 13-05-2020 afscheid genomen van onze lieve Dushi bij jullie

ik wil jullie bedanken voor de warmte en hoe jullie het doen

beter dan dit gaat het niet worden echt

dank jullie wel voor de lieve kaart die we hebben ontvangen

lieve groet van ons

mike & Andrea en de jongens

 

vrijdag 15 mei 2020 08:47
Hilmar Maijs - Diemen

Dinsdag 21 April. Na 16 fijne jaren met onze grote vriend Bas, hebben we helaas afscheid moeten nemen. We zijn blij dat wij dit eindstation hebben gekozen. Wij zijn geweldig opgevangen met ons verdriet en hebben een waardig afscheid kunnen nemen van onze huisgenoot Bas.

Bedankt hiervoor Monique!

maandag 27 april 2020 08:22
Astrid en Rene - zaandam

Lieve , Robin

Op 30 Maart hebben wij afscheid genomen van onze Donder , we hebben de mogelijkheid gehad om het op deze manier te doen maar dat het zo fijn en mooi zou zijn hadden we nooit verwacht . Buiten het verdriet om heb jij ons zo gerust gesteld en getroost en wat was je geduldig , Dank daar voor .

Donder gaan wij nooit vergeten en ook het mooie afscheid dat vergeten wij ook nooit meer .

Bedankt voor alles .

Lieve Gr Astrid & Rene

dinsdag 31 maart 2020 14:43
Rob en Bettina

Op 6 maart hebben wij helaas onze lieve kat Arie laten inslapen. Een heftige en verdrietige beslissing. Mede dankzij Monique en Robin is het een mooi en warm afscheid geworden. 

Hartelijk bedankt voor de goede zorg, aandacht en warmte die wij hebben ervaren, voor ons en Arie.

Hartelijke groet,

Rob en Bettina 

 

 

 

 

dinsdag 10 maart 2020 13:21
Fam van Vuure

Op 24 februari 2020 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze lieve Smokey.

Wat zo ontzettend fijn was, was dat wij in de avond nog bij Monique langs mochten komen met ons lieve vriendje. Wat een warm ontvangst.

We hebben nog waardig afscheid kunnen nemen van hem. Ook bij het ophalen van de urn was het wederom een warm ontvangst. De urn, de kaarsjes, eigenlijk alles is tot in de puntjes heel goed geregeld.

Wij kunnen niet anders dan Monique hier onwijs voor bedanken!

Lieve groetjes

Fam. van Vuure

 

 

 

vrijdag 06 maart 2020 13:56
eric en sonja vonk - zaandam

afgelopen zaterdag 29-02-2020 hebben we afscheid moeten nemen van ons lieve britje mellon mcmauw,na bijna 10 jaar in ons leven te zijn geweest.

de manier waarop we door monique ontvangen werden was hartverwarmend.

ook de maandagavond erna met het ophalen van de urn had ze dat zeer sfeervol gedaan zo met al die kaarsjes

niets dan lof

eric en sonja

dinsdag 03 maart 2020 20:26
Jeroen Buter - Limmen

Na bijna 12 jaar afscheid genomen van onze lieve Rhodisian Ridgeback Nia, heel fijn dat we hier avonds terecht konden. We hebben op een hele mooie waardige manier Nia kunnen begeleiden tot het laatste moment. 

Bedankt voor alles ❤

dinsdag 25 februari 2020 07:54
Gerda Meilink-Kamisoglu - Zaanstad

Vandaag kreeg ik n.a.v. de crematie van mijn kat Pim, een kaart met de crematiedatum. Dit vond ik heel attent. Dank jullie wel.

woensdag 19 februari 2020 15:18
Truus Weitz en Mike van Houten - Purmerend

Afgelopen zondag hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Tootje, de poes die ons 7 jaar veel vreugde heeft gegeven. De gezellige, vrolijke en lieve poes waarvan we rustig en waardig afscheid wilden nemen  en dat hebben we mogen doen bij dit crematorium.

Hoe Monique ons die zondagavond opwachtte en begeleidde naar de huiselijke afscheidskamer voelde als een warm bad. Het was zeer troostend hoe zij dit grote leed verzachtte door ons alle tijd te geven om afscheid te nemen van Tootje en ons geduldig leidde door de praktische beslissingen.

Deze dame is een grote troost op zeer verdrietige momenten door haar openheid en empathie, en vooral door haar dierenliefde en menselijkheid.

zaterdag 23 november 2019 06:24
Fam. Bleijendaal - Heemskerk

In 2018 overleed één van onze hondjes (Jodi), en hebben toen gekozen voor een crematie in Zaandam. Hier werd met veel respect en warmte omgegaan met het verlies van ons gezinslid.

Ook dit jaar moesten we weer die gang maken naar Zaandam met ons bijna vijftien jarig hondje (Chala). Ook deze keer weer zeer respectvol en warmtevol ontvangen door Monique, met ook deze keer wederom een luisterend oor. Het gaf ons troost om op deze manier afscheid te kunnen nemen van onze Chala. Hartelijk dank hiervoor!

 

met vriendelijke groet,

 

Familie Bleijendaal

vrijdag 08 november 2019 20:14
Powered by JoomVita VitaBook