Sandra - Koog aan de Zaan

We hebben afscheid genomen van onze lieve hond Sanne. We werden met een warm onthaal ontvangen. Daarna konden we rustig afscheid nemen van haar in een mooi verzorgde kamer met warme uitstraling en er werd lief een kaarsje voor haar aangestoken.

Superlieve mensen zijn het. Wij gingen met een goed gevoel weg. Dat is heel fijn. Dan laat je je geliefde maatje met een goed gevoel achter.

Heel erg bedankt voor alles!

zondag 26 februari 2023 17:21
Laura - Amsterdam

Met pijn in ons hart hebben wij vrij plotseling kort achter elkaar afscheid moeten nemen van onze geliefde katten Felix en Cleo.

Voor ons was dit concept totaal onbekend en waren enorm verrast dat het op deze manier kan. Het is fijn dat je op zo'n mooie/liefdevolle manier afscheid kan nemen van je geliefde huisdier en ze weer mee terug kan nemen naar huis.

Hartelijk bedankt voor alles!

dinsdag 21 februari 2023 11:16
Danielle - Westknollendam

Stitch na 17 jaar bij ons was het op 6 februari 2023 klaar voor je. Wat een super fijn afscheid konden we nemen van je in een mooie kamer. Vandaag 9 februari hebben we je weer thuis en wat hebben jullie het mooi gedaan. Super bedankt voor de mooie laatste rit van Stitch  

donderdag 09 februari 2023 10:08
Cynthia Soedira - Krommenie

Onze hond Yara is 16 januari overleden. Ondanks het grote verdriet ben ik jullie dankbaar voor de respectvolle en warme verzorging van haar afscheid. Met 11 personen in het sfeervolle kamertje afscheid van haar nemen was geen probleem. Familie en vrienden waren gek op Yara. Nogmaals bedankt voor alles! 

dinsdag 31 januari 2023 07:50
Patricia en n Cheyenne van Rossum - Zaanstad

 Een berichtje hoe “fijn en fantastisch “hoe jullie de crematie hebben gedaan! Alles ging plotseling en razend snel overleed Marley afgelopen dinsdag.we wilde een mooie crematie en die hebben we gehad!

De hele “ceremonie”mooie rustige kamer voor het afscheid, vriendelijke medelevende medewerkers.

vandaag hebben wij onze Marley weer opgehaald in een mooi urntje met poot afdrukje  kaartje hartje ongelofelijk mooi gedaan! 
het verdriet is super groot maar jullie hebben zeker voor een kleine troost kunnen zorgen! 
onze dank nogmaals!

vrijdag 27 januari 2023 19:35
Vanessa Putter - De Rijp

Op 14 januari hebben wij geheel onverwachts afscheid moeten nemen van ons lieve hondje moosie. Nadat mijn lieverd thuis rustig was ingeslapen kwam een medewerker van het dierencrematorium ons hondje ophalen. Dit werd op zo'n fijne en respectvolle manier gedaan Moosie werd in een mooi rieten mandje gelegd en bedekt met een fijn dekentje.

Na de crematie werd ik gebeld door het crematorium en werd er een afspraak gemaakt voor het ophalen van het as.

Ik werd ontvangen in een mooie en warme huiskamer omgeving het as stond in een kastje met kaarsjes ik heb dit als heel warm en fijn ervaren en dit helpt zeker bij het verwerken van dit vreselijke verlies.

Dank je wel voor het mooie en warme afscheid dat Moosie heeft gehad.

 

dinsdag 24 januari 2023 14:19
Maria Visser en Caroline Kruijne - Amsterdam

Dank voor de hele zorgvuldige begeleiding bij de crematie van ons hondje Cato. We kregen alle tijd om afscheid van haar te nemen. We wisten niet dat een dergelijk voorziening bestond. Het helpt ons enorm in het verwerken van het verlies. Dank daarvoor! 

vrijdag 20 januari 2023 10:05
Jolanda Keune - Zaandam

We hebben helaas afscheid moeten nemen van onze poes Poekie.  Wat een verschil. Zo een kille kamer van de dierenarts waar ze een spuitje kreeg,  naar zo een mooie warme huiskamer om afscheid van haar te nemen.  Bedankt dat jullie dat zo mooi en waardig doen. Poekie blijft voor altijd in ons hart. 

donderdag 19 januari 2023 06:03
Helena Zegeling - Nederland

Dinsdag 2 januari hebben we helaas afscheid moeten van onze kat Obelix.

We hadden besloten hem te laten cremeren , wilde hem zelf eigenlijk meenemen en wegbrengen  tot de arts zei dat zij dat ook konden regelen, Crematorium Zaanstad, nooit geweten dat daar een crematorium zat. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb Obelix is netjes opgehaald en kreeg die dag ook al gelijk een belletje .Obelix is de  volgende dag naar wens gecremeerd en vandaag heb ik hem weer opgehaald, dus hij is weer thuis.

Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor de goede zorg, de lieve woorden  en het kaartje.

Ontzettend bedankt

Fam Zegeling.

maandag 09 januari 2023 14:02
Ornalk - Russia
Как ввезти товары из КНР в страны таможенного союза ЕАЭС в пользу корпоративного бизнеса. Намереваетесь ли вы развивать новый товар или же полагаете импортировать уже общедоступные товары, импорт товаров из Китайской Народной Республики в Российскую Федерацию вправе стать значительным звеном вашего внешнеторгового бизнеса. Каждый результативный бизнес образовывается с хорошей реализации товара. Задумайтесь о товарах, спрос которых привязана вследствие грядущих стремлений, новых преимуществ на рынке либо очередных технологий. Во все времена целесообразно выбирать товары, с которыми вы не впервой работаете, что даст вам однозначное превосходство при одобреньи решений для вашего бизнеса. Пытайтесь держаться дальше от товаров, которые насчитывают высокую конкуренцию, с тем чтобы избегнуть ценовых войн и обезопасить свою выгоду на планируемом уровне. Отписаться от рассылки
zondag 25 december 2022 21:09
Amanda - Zaandam

Helaas moesten wij afscheid nemen van onze kat Wolfy.

Hoewel we wisten dat dit zou gaan gebeuren was het verdriet er niet minder om. Mijn dochter is samen met haar vader Wolfy naar het dierencrematorium gaan brengen en kon hier rustig afscheid van hem nemen. Ze is ontzettend lief opgevangen en liet hem met een gerust hart achter wetende dat Wolfy een waardig afscheid zou krijgen.

Vandaag mocht zij de urn ophalen. Er was een lief kaartje in de tas met de urn gestopt en om de urn zat een hartje met de naam van Wolfy. Dit soort "kleine" gebaartjes maakt een verdrietige gebeurtenis een klein beetje beter.

Ontzettend bedankt voor jullie lieve zorgen.

 

 

 

donderdag 17 november 2022 19:34
Nancy

Na 16 mooie jaren hebben we helaas onze lieve kat Kitty moeten inslapen.
Na wat research zijn we bij Dierencrematorium Zaandam uitgekomen.

Bij binnenkomst heb je een heel huiselijk gevoel en werd Kitty in een mooie kamer gelegd om afscheid te nemen.

Ik wil Kim heel erg bedanken voor alles. Ze is uiterst professioneel en heeft ons goed geholpen. 

Onze Kitty is weer terug in een hele mooie urn. 

Bedankt voor alles!

- Joke & Nancy

 

maandag 07 november 2022 15:13
Joop oudhoff - Beverwijk

Wat werden we gastvrij ontvangen in een huiselijke rouwkamer er werd ons de tijd gegeven om afscheid te nemen fantastisch. Ook toen we bollie konden ophalen heel mooi en goed verzorgd. Heel erg bedankt hiervoor. 

dinsdag 19 juli 2022 20:30
Rika van Houten

Beste mensen ik ben heel blij dat ik Lady weer bij me heb ik hoop dat ik het nu een beetje kan verwerken ik ben invaliden en kon niet naar Zaanstad komen maar ik ben heel blij dat ik haar zo snel weer bij me heb ik Dank uw voor alle goede zorg dat uw aan Lady heeft besteed het ziet er allemaal mooi uit nog mals mijn Hartelijke Dank daar voor .Mevr Rika van Houten

woensdag 22 juni 2022 14:09
Marja Van eik - Amsterdam

Lieve toppers

Wij hebben dinsdag 10 mei onze franse bull Diesel bij jullie laten opbaren en cremeren.Wat hebben jullie dat liefdevol gedaan.We kregen de tijd in de rouwkamer op nog rustig bij onze Diesel te zijn.Deze tijd hebben we benut met de tranen te laten gaan.Toen wij een urn aan t uitzoeken waren is er in de tussentijd een pootafdruk in gips poot afdruk op papier en haartjes van ons allessie genomen.We mochten Diesel zelf naar de oven brengen en aan te zetten.Wij zijn toen een kop koffie en broodje gaan nuttigen op u aanraden.We werden gebeld na 2 uren om onze Diesel op te halen.De urn stond in de kast met kaarsjes.Zo warm en een liefdevol afscheid nogmaals bedankt Herman en Marja

maandag 16 mei 2022 15:50
Bram en hetty oorbeek - Amsterdam

Beste Hr en Mevr 

Toen op 26 april ons Berner meisje Senna moest inslapen 

werd ze door jullie opgehaald zo mooi in een mand met deken heel rustig afscheid kunnen nemen 

wat was dat mooi en respectvol we hebben haar weer opgehaald in een urn stond in een mooie kast met kaarsjes  dank jullie wel voor de kaart nog 

dit alles is mooi voor de verwerking 

hoe jullie hier mee omgang is echt meelevend 

vriendelijk dank daarvoor groet bram en hetty 

 

zaterdag 30 april 2022 13:50
Mark en Inge Evers - Amsterdam

Lieve mensen van dierencrematorium Zaanstad,

Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de goede verzorging van onze kat Batje, hij heeft een mooie urn gekregen en alle aandacht die jullie er aan besteed hebben maakt het als een mooie herinnering: de kaart, het flesje met haar, de pootafdruk in gips en een mooie zak er omheen, dat alles heeft een mooie gedenkplaats bij ons thuis gekregen

 

lieve groet van Mark en Inge

vrijdag 22 april 2022 12:37
Gemma - Amsterdam

Op dinsdag 12 april heb ik voor altijd afscheid moeten nemen van onze lieve hond Cora, ze was 15 mooie jaren bij me, ik mis haar zo erg... ze zal altijd in mijn hart blijven...
Mijn Cora rustte in een mooie en warme kamer waar we zo lang konden blijven als we afscheid van haar wilden nemen, dat moment was heel belangrijk voor mij.
Toen we haar ophaalden zat ze in een prachtige kast omringd door kaarsen in een hele mooie urn met een hart met haar naam erop.
bedankt Monique voor de zorg en het respect dat je onze geliefde dieren biedt.
BEDANKT VOOR ALLES

vrijdag 15 april 2022 10:28
Sandy

Beste Monique en Reni,

Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van ons konijn Japie na ruim 8 1/2 jaar, het was best zwaar omdat dit konijntje Japie van mijn vader was geweest die overleden is en toen kwam Japie bij ons en heeft nog ruim 4 jaar bij ons heeft gewoond.

Dit was voor ons ook de eerste kennismaking met een dierencrematorium, ik wil jullie super bedanken hoe dat allemaal zo geregeld is. 

Dat je mooi afscheid kan nemen in de kamer en dat daarna bij het ophalen van Japie ook alles zo mooi was gemaakt, heel persoonlijk en in huiselijke sfeer.

Hij is weer thuis en in een hele mooie asurn.

Bedankt voor alle goede zorgen.

 

 

 

 

woensdag 06 april 2022 09:48
M. Dijkman - Amsterdam

Beste Monique en Reni,

Op 22 maart is mijn lieve Lindy op de mooie leeftijd van 13 jaar en na 9 jaar trouwe dienst als blindengeleidehond ingeslapen. Omdat dierenkliniek Osdorp al gebruik maakte van de diensten van het dierencrematorium Zaanstad heb ik dat ook gedaan en met volle tevredenheid.

Reni heeft Lindy na het overlijden thuis opgehaald. Dit is met veel geduld, respect en ruimte voor de persoonlijke wensen en het afscheid nemen gedaan. Een paar dagen later is Lindy weer door Reni thuisgebracht in een mooie asurn waaraan een lintje met een hartje was bevestigd met daarop haar naam en datum van overlijden. Ook de pootafdruk in klei zat netjes in een hartvormig blikken doosje.

Heel veel dank voor het met zorg en respect voor zowel mens als dier verzorgen van de crematie.

Groet,

Marinka 

 

vrijdag 01 april 2022 14:41
T Heijdeman - Wormerveer

Beste Monique en Reni,

Helaas ontmoeten wij elkaar weer op 31dec toen ik mijn lieve bullenkind overleed. 
Het was al laat op de avond maar ik mocht toch nog even langskomen op oudjaarsdag er was een mooie kamer ingericht en ondanks het tijdstip mocht ik nog rustig afscheid van hem nemen.

Helaas is dit al de 3e die ik weg moet brengen maar ben ontzettend blij hoe jullie mij de tijd geven om afscheid te nemen van mijn geliefde honden. Ik heb gekozen voor directe crematie en mag ze direct weer komen halen dit vind ik een heel fijn gevoel!

Bedankt voor het laatste mooie afscheid.


Groetjes,

Tessa

maandag 03 januari 2022 14:22
Sylvia Verhoeven

Lieve Monique en Reni

wij willen jullie hartelijk danken voor het verzorgen van de crematie van onze BRAM overleden op 17 december 2021

van ophalen bij de dierenarts,afscheid nemen en het ophalen van de Urn alles heel netjes gedaan 

nogmaals onze dank

Sylvia en André Verhoeven

dinsdag 21 december 2021 17:46
Yvonne en George

Beste Monique en Reni, 

Dinsdag 14 december 2021 hebben wij onze lieve kat Princess Ziva moeten loslaten. Deze zelfde avonden konden wij Princess Ziva bij jullie brengen. We werden door Reni vriendelijk ontvangen en bracht ons naar een mooie huiselijke ingerichte kamer waar we alle tijd kregen om van onze lieve Princess Ziva afscheid te nemen. Woensdag 15 december 2021 werd Princess Ziva gecremeerd en waren hierbij aanwezig. Weer kregen wij de tijd om voor de laatste keer afscheid te nemen van onze lieve Princess Ziva en hebben onder een warme begeleiding van Monique en Reni alles zelf mogen doen. Twee uur later konden we Princess Ziva weer ophalen en stond haar urn en een mooie kast omringd met kaarsjes. 

Wij hebben alle veel kameraadje moeten loslaten. Voorheen kwamen we bij een ander crematorium, helaas is dit overgenomen. Via Google kwamen we bij Monique en Reni terecht. Dit is een hele goede keus geweest. 

Wij willen jullie bedanken voor het mooie warme afscheid van onze lieve Princess Ziva en zullen jullie aan alle dierenliefhebbers aanbevelen die afscheid moeten nemen van hun geliefde kameraad(je).

 

donderdag 16 december 2021 11:17
Dahlea Sahupala - Zaandam


Beste Monique,

 

toen wij vrijdag 03 Dec de dierenarts hadden gebeld, omdat onze Noorse Boskat Eevee 19 jaar heel snel achteruit ging, omdat ze niet meer at, zei de dierenarts dat wij rekening moesten houden dat we haar moesten inslapen. Zaterdag konden we terecht om 12 uur bij de dierenarts.
We hebben toen gegoogeld en zagen we dat het bij ons in de buurt was. 
Gelijk hebben we jullie gebeld en we konden haar na het inslapen jullie bellen voor een afspraak.

Zaterdag gingen we met haar naar jullie toen en vonden het erg mooi en sereen. Heel veel collectie en we konden de tijd nemen om van haar afscheid te nemen. 
Bij het ophalen lag ze heel mooi in de kast. 
Bedankt voor alles. Ziet er heel mooi uit en blij dat ze thuis is. 

donderdag 09 december 2021 15:04
Jan van Gelder - Amsterdam

Beste Monique 

Bedankt,Bedankt.

Nadat onze hond op 20-10-2021 (Candy)was ingeslapen hoorde wij van Carla dierenkliniek Osdorp,

wie haar zou ophalen.

Toen wij thuis kwamen hebben wij direct de site bezocht,ruime keus .

Toen je ons belde met medeleven en geruststelling gaven wij onze keuze,s door.

Het door ons gevraagde is in goede orde verwerkt.

Tevens wil ik je bedanken voor de mooie bijgeleverde hartjes .

Tevens zal ik een ieder die jullie nodig heeft aanbevelen..

Bedankt nogmaals voor de goede zorg.

 

woensdag 03 november 2021 19:25
Powered by JoomVita VitaBook