Skip to main content

Raehana - Purmerend

25 oktober hebben we met veel verdiet Juna moeten laten inslapen. Mijn zoontje moest afscheid nemen van zijn beste maatje. Nadat we bij de dierenarts waren geweest, zijn we erg hartelijk en liefdevol ontvangen door Robin.  We werden begeleid naar een huiskamer die ontzettend warm en sfeervol was ingericht. Juna lag mooi opgebaard en hebben we ruime de tijd gekregen om  goed afscheid te nemen. Twee dagen later werden we gebeld dat we Juna weer op mochten halen. Vandaag werden we weer ontzettend liefdevol ontvangen en stond Juna heel mooi met haar urn en kaarsjes.
Een waardige afscheid!!

Robin ontzettend bedankt voor al jou liefdevolle zorg en luisterend oor. Dankzij jou hebben we heel waardig afscheid kunnen nemen van ons lieve meisje. Dit dragen we voor altijd mee in ons hart❤️

Wil je een liefdevol en waardig afscheid hebben dan raad ik Dierencrematorium Zaanstad aan. Een dikke 10 waard?

woensdag 01 november 2023 17:52
Sandy - Hoofddorp

Na een eerdere crematie van een huisdier, stond al gauw vast dat we hier weer heen wilde gaan als er een ander zou overlijden.  

Onze hond Princess is op woensdagavond 13 september ingeslapen, de volgende ochtend konden we al terecht bij het dierencrematorium. We kregen rustig de tijd om afscheid te nemen en een urn uit te zoeken. De mogelijkheden worden besproken en vonden het ook dit keer weer fijn om mee te mogen naar de oven. Ook daar was nog tijd voor een allerlaatste kus, zelfs toen ze in de oven gelegd werd, mocht ik nog een laatste keer een aai over der bol geven.

Ook dit keer weer een fijn en tevreden gevoel eraan overgehouden! Lief en professioneel personeel, veel keuze uit urnen en veel mogelijkheden daarin. Alles kan naar wens!

Tot de volgende keer, hopelijk over heel wat jaartjes, maar één ding weet ik zeker, voor de allerlaatste reis is dit een heel fijn crematorium!

Bedankt voor alles!

vrijdag 15 september 2023 14:21
Yvonne

Beste Monique en Reni, 

Zaterdag 02 september 2023 hebben wij onze lieve kat Diesel moeten loslaten. Dezelfde dag konden wij Diesel bij jullie brengen. We werden door Robin vriendelijk ontvangen en bracht ons naar een mooie huiselijke ingerichte kamer waar we alle tijd kregen om van onze lieve Diesel afscheid te nemen. Woensdag 06 september 2023 werd Diesel gecremeerd en waren hierbij aanwezig. Weer kregen wij de tijd om voor de laatste keer afscheid te nemen van onze lieve Diesel en hebben onder een warme begeleiding van Kim alles zelf mogen doen. Twee uur later konden we Diesel weer ophalen en stond zijn urn en een mooie kast omringd met kaarsjes. 

Wij willen jullie bedanken voor het mooie warme afscheid van onze lieve Diesel en zullen jullie aan alle dierenliefhebbers aanbevelen die afscheid moeten nemen van hun geliefde kameraad(je).

 

dinsdag 12 september 2023 08:39
Marcel Odekerken - Zaandam

Op 29 juli hebben wij onze hond Jody bij jullie gebracht. Wij mochten hier op een mooie en rustige manier afscheid mogen nemen. 
jullie entourage is heel plezierig en willen jullie complimenteren met de fijne begeleiding. 

maandag 07 augustus 2023 09:23
Jeroen en Mariska - Zaanstad

10 juli hebben we onze 14 jarige kater Fillmore in moeten laten slapen,  dezelfde avond was hij al opgehaald bij de dierenarts en de volgende dag gecremeerd,  we werden goed op de hoogte gehouden over het verloop. 

Toen we hem op gingen halen hadden ze zijn urn en toebehoren heel mooi en sfeervol neergezet in een mooie open kast met kaarsjes in de ontvangstkamer.

De dame die ons hielp was zo aardig en behulpzaam,  echt onze complimenten!

Bedankt voor de goede zorg.

vrijdag 14 juli 2023 14:07

28 juni hebben wij met veel verdiet ons allerliefste teckeltje Pelle moeten laten inslapen, hij heeft de mooie leeftijd van bijna 17 jaar mogen bereiken. Wat zijn wij lief en emphatisch ontvangen in Wormerveer. Onze grote vriend mochten wij in een mooie ruimte op een dekentje leggen, er was al een kaarsje voor hem aangestoken. Wij mochten in ons eigen tempo afscheid nemen en kregen drinken aangeboden, heel liefdevol en attent.

2 dagen later mochten wij Pelle zijn urn ophalen. Zijn urn stond in een kastje met waxinelichtjes en een mooie lieve groet kaart erbij. Om zijn urn was een hartje gehangen met zijn naam en op de achterzijde zijn sterfdatum. Wat enorm troostrijk was dat gebaar. Veel warmte, liefde en respect zo hebben wij ons bezoek aan dit dierencrematorium ervaren. Onze dank hiervoor.


In volle overtuiging kunnen wij iedereen die een geliefd huisdier verliest dit crematorium aanraden, zij geven troost.

maandag 10 juli 2023 19:14
Richard en ineke - Amsterdam

Op 8 juni is onze kater Polly gecremeerd bij jullie. En we zijn dankbaar dat jullie ons een heel goed vertrouwen hebben gegeven voor. Onze lieve polly.

de samenwerking was voor ons zeer goed en de communicatie prima gaven goede info wat ze deden zowel dat hij was opgebaald en gebracht bij dierenarts tot aan dat hij was gecremeerd. Onze dank voor alles. En wij zullen jullie iedereen aanraden.

donderdag 15 juni 2023 12:30
Jessie Bentvelzen - Almere

Maandag 5 juni, hebben wij met heel veel verdriet en geheel onverwachts onze bijna 23 jarig poes Droppie moeten laten inslapen.

diezelfde avond mochten wij haar komen brengen voor haar laatste reis. Wij werden liefdevol ontvangen en begeleid naar de mooi ingerichte kamer waar wij op ons eigen tempo afscheid van haar konden nemen. 

Woensdag werd ik gebeld dat haar crematie had plaatsgevonden en dat wij haar konden ophalen.

Vandaag hebben wij haar opgehaald, wederom werden wij liefdevol ontvangen en was Droppie heel mooi in een kast geplaatst met kaarsen.

Ik kan niet anders zeggen dat deze mensen liefdevol zorgen voor een mooie laatste reis en daarna aan een mooie tastbare herinnering.

 

Bedankt voor alles lieve mensen…

zaterdag 10 juni 2023 15:20
Marja Meijerink

Vrijdag onze 16 jarige kater in moeten laten slapen. Gezicht naar een dierencrematorium en na wat telefoontjes kwamen we bij dierencrematorium Zaanstad terecht. Hier werden wij aan de telefoon al vriendelijk toegesproken en bij aankomst ook heel vriendelijk ontvangen en konden wij rustig afscheid nemen. DANK JE WEL. 

Vandaag nog een lief kaartje ook dit alles doet ons goed. 
DANK JE WEL 

woensdag 31 mei 2023 10:23
Fam. J. van de Kamp

Bedankt voor het warme onthaal en enorme steun voor onze lieve Tuba. We zijn heel erg goed opgevangen door Monique. Zij is enorm attent en heeft ons begeleid met onze hond naar een prachtige kamer die heel erg mooi, warm en liefdevol was ingericht.
We mochten onze hond op een soort van commode neerleggen maar ze lag al heel vredig op de brancard en hebben in de kamer heel rustig en privé afscheid van onze Tuba kunnen nemen.
Vandaag 28-04-2023 hebben we Tuba weer mogen ophalen en wat was dat een warm onthaal. Hier is heel erg goed over nagedacht, vol medeleven en zo attent.
Een echte aanrader om hier je maatje, trouwe metgezel, je alles bij dit crematorium en bij deze lieve mensen achter te laten.
Bedankt voor de goede service en het medeleven.
Lieve groet, Jan, Inge en Shirley

vrijdag 28 april 2023 17:31
Harry - Heiloo

Wij hebben afscheid genomen van onze bordercollie Queennie. Gesteund door de begripvolle en liefdevolle houding van alle medewerkers en de sfeervolle entourage werd het verlies een beetje draaglijk. Na bijna 16 jaar is onze Queennie weer in ons midden. Iedereen bedankt dat wij haar bij jullie konden brengen. 

zaterdag 01 april 2023 11:41
Sandra - Koog aan de Zaan

We hebben afscheid genomen van onze lieve hond Sanne. We werden met een warm onthaal ontvangen. Daarna konden we rustig afscheid nemen van haar in een mooi verzorgde kamer met warme uitstraling en er werd lief een kaarsje voor haar aangestoken.

Superlieve mensen zijn het. Wij gingen met een goed gevoel weg. Dat is heel fijn. Dan laat je je geliefde maatje met een goed gevoel achter.

Heel erg bedankt voor alles!

zondag 26 februari 2023 17:21
Laura - Amsterdam

Met pijn in ons hart hebben wij vrij plotseling kort achter elkaar afscheid moeten nemen van onze geliefde katten Felix en Cleo.

Voor ons was dit concept totaal onbekend en waren enorm verrast dat het op deze manier kan. Het is fijn dat je op zo'n mooie/liefdevolle manier afscheid kan nemen van je geliefde huisdier en ze weer mee terug kan nemen naar huis.

Hartelijk bedankt voor alles!

dinsdag 21 februari 2023 11:16
Danielle - Westknollendam

Stitch na 17 jaar bij ons was het op 6 februari 2023 klaar voor je. Wat een super fijn afscheid konden we nemen van je in een mooie kamer. Vandaag 9 februari hebben we je weer thuis en wat hebben jullie het mooi gedaan. Super bedankt voor de mooie laatste rit van Stitch  

donderdag 09 februari 2023 10:08
Cynthia Soedira - Krommenie

Onze hond Yara is 16 januari overleden. Ondanks het grote verdriet ben ik jullie dankbaar voor de respectvolle en warme verzorging van haar afscheid. Met 11 personen in het sfeervolle kamertje afscheid van haar nemen was geen probleem. Familie en vrienden waren gek op Yara. Nogmaals bedankt voor alles! 

dinsdag 31 januari 2023 07:50
Patricia en n Cheyenne van Rossum - Zaanstad

 Een berichtje hoe “fijn en fantastisch “hoe jullie de crematie hebben gedaan! Alles ging plotseling en razend snel overleed Marley afgelopen dinsdag.we wilde een mooie crematie en die hebben we gehad!

De hele “ceremonie”mooie rustige kamer voor het afscheid, vriendelijke medelevende medewerkers.

vandaag hebben wij onze Marley weer opgehaald in een mooi urntje met poot afdrukje  kaartje hartje ongelofelijk mooi gedaan! 
het verdriet is super groot maar jullie hebben zeker voor een kleine troost kunnen zorgen! 
onze dank nogmaals!

vrijdag 27 januari 2023 19:35
Vanessa Putter - De Rijp

Op 14 januari hebben wij geheel onverwachts afscheid moeten nemen van ons lieve hondje moosie. Nadat mijn lieverd thuis rustig was ingeslapen kwam een medewerker van het dierencrematorium ons hondje ophalen. Dit werd op zo'n fijne en respectvolle manier gedaan Moosie werd in een mooi rieten mandje gelegd en bedekt met een fijn dekentje.

Na de crematie werd ik gebeld door het crematorium en werd er een afspraak gemaakt voor het ophalen van het as.

Ik werd ontvangen in een mooie en warme huiskamer omgeving het as stond in een kastje met kaarsjes ik heb dit als heel warm en fijn ervaren en dit helpt zeker bij het verwerken van dit vreselijke verlies.

Dank je wel voor het mooie en warme afscheid dat Moosie heeft gehad.

 

dinsdag 24 januari 2023 14:19
Maria Visser en Caroline Kruijne - Amsterdam

Dank voor de hele zorgvuldige begeleiding bij de crematie van ons hondje Cato. We kregen alle tijd om afscheid van haar te nemen. We wisten niet dat een dergelijk voorziening bestond. Het helpt ons enorm in het verwerken van het verlies. Dank daarvoor! 

vrijdag 20 januari 2023 10:05
Jolanda Keune - Zaandam

We hebben helaas afscheid moeten nemen van onze poes Poekie.  Wat een verschil. Zo een kille kamer van de dierenarts waar ze een spuitje kreeg,  naar zo een mooie warme huiskamer om afscheid van haar te nemen.  Bedankt dat jullie dat zo mooi en waardig doen. Poekie blijft voor altijd in ons hart. 

donderdag 19 januari 2023 06:03
Helena Zegeling - Nederland

Dinsdag 2 januari hebben we helaas afscheid moeten van onze kat Obelix.

We hadden besloten hem te laten cremeren , wilde hem zelf eigenlijk meenemen en wegbrengen  tot de arts zei dat zij dat ook konden regelen, Crematorium Zaanstad, nooit geweten dat daar een crematorium zat. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb Obelix is netjes opgehaald en kreeg die dag ook al gelijk een belletje .Obelix is de  volgende dag naar wens gecremeerd en vandaag heb ik hem weer opgehaald, dus hij is weer thuis.

Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor de goede zorg, de lieve woorden  en het kaartje.

Ontzettend bedankt

Fam Zegeling.

maandag 09 januari 2023 14:02
Ornalk - Russia
Как ввезти товары из КНР в страны таможенного союза ЕАЭС в пользу корпоративного бизнеса. Намереваетесь ли вы развивать новый товар или же полагаете импортировать уже общедоступные товары, импорт товаров из Китайской Народной Республики в Российскую Федерацию вправе стать значительным звеном вашего внешнеторгового бизнеса. Каждый результативный бизнес образовывается с хорошей реализации товара. Задумайтесь о товарах, спрос которых привязана вследствие грядущих стремлений, новых преимуществ на рынке либо очередных технологий. Во все времена целесообразно выбирать товары, с которыми вы не впервой работаете, что даст вам однозначное превосходство при одобреньи решений для вашего бизнеса. Пытайтесь держаться дальше от товаров, которые насчитывают высокую конкуренцию, с тем чтобы избегнуть ценовых войн и обезопасить свою выгоду на планируемом уровне. Отписаться от рассылки
zondag 25 december 2022 21:09
Amanda - Zaandam

Helaas moesten wij afscheid nemen van onze kat Wolfy.

Hoewel we wisten dat dit zou gaan gebeuren was het verdriet er niet minder om. Mijn dochter is samen met haar vader Wolfy naar het dierencrematorium gaan brengen en kon hier rustig afscheid van hem nemen. Ze is ontzettend lief opgevangen en liet hem met een gerust hart achter wetende dat Wolfy een waardig afscheid zou krijgen.

Vandaag mocht zij de urn ophalen. Er was een lief kaartje in de tas met de urn gestopt en om de urn zat een hartje met de naam van Wolfy. Dit soort "kleine" gebaartjes maakt een verdrietige gebeurtenis een klein beetje beter.

Ontzettend bedankt voor jullie lieve zorgen.

 

 

 

donderdag 17 november 2022 19:34
Nancy

Na 16 mooie jaren hebben we helaas onze lieve kat Kitty moeten inslapen.
Na wat research zijn we bij Dierencrematorium Zaandam uitgekomen.

Bij binnenkomst heb je een heel huiselijk gevoel en werd Kitty in een mooie kamer gelegd om afscheid te nemen.

Ik wil Kim heel erg bedanken voor alles. Ze is uiterst professioneel en heeft ons goed geholpen. 

Onze Kitty is weer terug in een hele mooie urn. 

Bedankt voor alles!

- Joke & Nancy

 

maandag 07 november 2022 15:13
Joop oudhoff - Beverwijk

Wat werden we gastvrij ontvangen in een huiselijke rouwkamer er werd ons de tijd gegeven om afscheid te nemen fantastisch. Ook toen we bollie konden ophalen heel mooi en goed verzorgd. Heel erg bedankt hiervoor. 

dinsdag 19 juli 2022 20:30
Rika van Houten

Beste mensen ik ben heel blij dat ik Lady weer bij me heb ik hoop dat ik het nu een beetje kan verwerken ik ben invaliden en kon niet naar Zaanstad komen maar ik ben heel blij dat ik haar zo snel weer bij me heb ik Dank uw voor alle goede zorg dat uw aan Lady heeft besteed het ziet er allemaal mooi uit nog mals mijn Hartelijke Dank daar voor .Mevr Rika van Houten

woensdag 22 juni 2022 14:09
Powered by JoomVita VitaBook